Op de volgende sites vindt u informatie over dementie:

www.alzheimer-nederland.nl
Op deze website vindt u informatie over de volgende onderwerpen: vergeetachtig of dement, wat is dementie, vormen van dementie, jong dementerenden, omgaan met dementie, medicijnen voor dementie en een kennistest. 

www.dementiedebaas.nl
Deze website is ontwikkeld voor mantelzorgers van mensen met dementie. U vindt hier feiten, tips en informatie over dementie. U kunt zich hier tevens aanmelden voor deelname aan een internetcursus of praktische hulp met informatiebulletins. U kunt zelf een test invullen om te bepalen in welke mate u de situatie de baas bent.

www.moderne-dementiezorg.nl
Deze website is een belangrijke informatie- en inspiratiebron voor zowel familieleden als zorgverleners. Op dit moment staan op deze website onder andere bijna 200 films over dementiezorg en een zoekmachine naar hulpmiddelen bij dementie.

www.thuiswonenmetdementie.nl
Bij dementie wordt zelfstandig thuis wonen vaak steeds moeilijker. Op deze website vindt u informatie over kleine en grote aanpassingen die u in huis kunt doen om het wonen zo aangenaam en veilig mogelijk te maken.

www.pratenovergezondheid.nl
Praten over Gezondheid heeft ervaringen van patiënten en mantelzorgers verzameld. Deze informatie is betrouwbaar: alle ervaringen zijn gebaseerd op lange diepte-interviews en zijn voor publicatie op deze website wetenschappelijk geanalyseerd.

www.dementie-winkel.nl
Website voor dienstverlening, beleefplekken en producten voor mensen met dementie en hun omgeving.